Algemene Voorwaarden

Algemeen

De hoeden van J&M Hoeden worden met de hand gemaakt, u kunt de hoed helemaal zelf samenstellen, daardoor is de hoed uniek.

Bestellen en betalen

De prijzen van de hoeden zijn vermeld in euro’s en per stuk.
Als u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Wanneer gewenst, kunt u na de bestelling een bevestiging ontvangen, met daarop alle gegevens, zoals u heeft aangegeven.
Voor bestellingen die aan huis worden afgehaald vragen wij een aanbetaling van 50%. Wanneer wij uw bestelling verzenden, dient u het volledige bedrag vooraf te betalen.
Wanneer een hoed klaar is, en daarover contact is opgenomen met u, dient de hoed binnen 14 dagen opgehaald te worden. Wanneer de hoed na 14 dagen niet is opgehaald (tenzij daarover gebeld is, en door ons akkoord is gegeven) zijn wij genoodzaakt om de hoed voor de verkoop te houden.
Betalen via de bank heeft onze voorkeur, mocht u niet tot deze mogelijkheid beschikken, dan kunt u uiteraard contant betalen. Het rekeningnummer vind u op de factuur.

Verzenden

Wanneer uw hoed per pakketpost word verzonden, dan zijn de verzendkosten en risico’s die daaraan verbonden zijn, voor eigen rekening. Daar kunnen wij niet aansprakelijk voor gesteld worden. Tarief bedraagt EUR. 6,75 PostNL.

Levertijd

Wanneer u een hoed besteld, is ons streven om de hoed met 3 weken te kunnen afleveren. Een korter of langer leveringstermijn gebeurd in overleg.

Ruilen of retourneren

De hoeden van J&M Hoeden worden met veel zorg en aandacht gemaakt. Wanneer de door u uitgezochte kleur (op dat moment) niet leverbaar is, nemen wij daarover contact met u op. Retourneren op lichte kleurafwijkingen kunnen wij niet accepteren.
Wanneer u de hoed komt halen, en de hoed niet aan uw verwachting voldoet, kunt u dat op dat moment kenbaar maken zodat wij kijken of daar nog iets aan gedaan kan worden.
De hoed blijft in dit geval in het bezit van J&M Hoeden, totdat deze vermaakt is.
Het model zelf kan niet meer verandert worden, de corsage/opmaak daarentegen wel.
Wanneer het door u uitgekozen model niet naar wens is, dient u toch het volledige aankoopbedrag te voldoen, aangezien u zelf deze bestelling heeft geplaatst en van tevoren het model heeft kunnen bekijken en/of passen.
J&M Hoeden heeft het recht om geretourneerde hoeden te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten als het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant is beschadigd.

Garantie

Alle door ons geleverde hoeden zijn van een dusdanige kwaliteit en voldoen aan alle normen en eisen die daaraan, bij normaal gebruik, kunnen worden gesteld. Voordat wij de hoed afleveren, wordt de hoed eerst grondig gecheckt op eventuele maakfouten. Na het in gebruik nemen van de hoed geven wij geen garantie meer op de hoed.
Wanneer blijkt dat een door ons geleverde hoed niet voldoet aan de afgegeven garantie, zoals hierboven beschreven, draagt J&M Hoeden binnen redelijke termijn zorg voor een oplossing. J&M Hoeden bepaald welke oplossing er wordt toegepast.

Copyright

De hoeden van J&M Hoeden zijn eigen creaties en ideeën. Het is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van J&M Hoeden, informatie, foto’s en ontwerpen van de hoeden te verspreiden of anderszins in welke vorm dan ook te kopiëren. Mocht u zich ook aangetrokken voelen tot deze hobby, begin dan met zelf creëren en niet met imiteren.

J&M Hoeden | sinds 2011